Eilen katselin miten pilviä alkoi kertyä taivaalle ja riemu alkoi nousta samaa tahtia, sadettako luvassa, jippii!  Lämpötila lähenteli jo nelosella alkavaa, joten virkistystä kaivattaisiin.
Vähitellen pilvet alkoivat muuttua punertaviksi, vaikka aurinko ei ollut laskua lähelläkään. Samaa tahtia alkoi riemuni laskea. Ei, älä sada, älä missään nimessä!  Ei mitään kuravelliä taivaalta, kiitos!
No ei satanut. Sahara leijui kuivana ylitsemme kohti pohjoista. Markka sitä pyysikin vähän aika sitten, ole hyvä! Toivottavasti ei ropise alas ennen kuin ehtii sinne asti.
Tai palaa takaisin, kun tänä aamuna sanoivat tuulen kääntyneen pohjoiseksi.  Minkä tuulen, ihmettelen vaan, höyhenkin tippuisi mutkittelematta maahan. Vähän sama suunta itseni kanssa.

1339155543_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laskusuuntaa näyttää myös internet-yhteyteni, jo kolmatta päivää.  Keletana. Pariksi minuutiksi saattaa linja aueta silloin tällöin, pitää olla kohdalla kun moinen ihme tapahtuu. Tätä se sitten on varmaan koko kesän, ei riitä ytyä kaikille kun lomailevat koululaiset valtaavat muka laajat kaistat. Argh! Onneksi ehdin tulostaa matkalippuni ajoissa..

No tietokone pitää kuitenkin olla auki, joten aikani kuluksi ajattelin ruveta järjestelemään kuvapankkiani. Että jospa vaikka nyt vihdoin  poistaisi turhia kuvia ja varatallentaisi ulkoiselle
levylle ne tarpeelliset. Ei muuta kuin toimeksi.
Heti neljän ensimmäisen poistettavan kohdalla painoin vahingossa kansionappia, sitä jonka alle olen tallentanut kaikki kuvat syyskuusta lähtien odottamaan järjestämistä. Delete. AUUUTS!  Sinne katosi taivaan tuuliin kaikki talven kuvat. Harvoin mitään hommaa tulee näin nopeasti suoritettua.
Pitempi aika kului, kun yritin niitä kalastaa takaisin kaikin mahdollisin konstein. Ei onnistunut. Mennyttä mikä mennyttä. Aivotoimintakin.

Minä luovutan. Panen maata ja alan syljeskellä kattoon. Prkl.

Ai niin, no toisella silmällä pitää vielä tarkkailla netin valosilmää, että saisin tämän valitukseni jossain välissä tuikattua koko maailman tietoisuuteen..helpottaa sekin.

PS. klo 10..  ei vieläkään valoa silmässä
PS. klo 11.. nyt tuulee, ne perhanan kuivat pilvet palasivat

takaisin, alempana
PS. klo 12.. tuulee tosi kovaa,  pölyltä tuskin naapuria erottaa
PS. klo 12.15.. unohdin keittiön parvekkeen oven auki, ruoka maistui hiekalta
PS. klo 12. 24.. no nyt välähti valo, äkkiä...no en ehtinyt edes sivulleni päästä
PS. klo 12.40.... nyyyyyyt... no en ehtinyt tallentaa.. Lämpötila on jo laskenut melkein kolmeenkymppiin, sitä voisi vaikka harkita ulkoilua..
PS. klo jotain.. NYT!