Kamalaa, pitää siis antaa mielipide, mieluummin vielä oma ja rehellinen. Tekniset kykyni eivät riitä mihinkään sivupalkin rasti-polla-formuloihin..ööh..formule ei taidakaan olla formula suomeksi.. no niihin valmiisiin sellaisiin. Siispä rastin asemasta sopii käyttää ihan tavallisia kirjaimia ja pollaksi riittää oma polla, nämä omintekeiset rastipollat voi sitten humauttaa kommenttilaatikkoon.

Halusin vain tietää, häiritseekö teitä tässä blogissa hirviästi, kun sekoittelen tuota...hmm... niin korkeatasoista, -lentoista ja -henkistä toisin sanoen vakavanmustaa runostelua näitten vähemmän vakavien höpinöitteni sekaan.
 
TOSIN olenhan tästä varoittanut jo oikeassa yläkulmassa ja elämää sekin. Ja minkä helkutin takia edes kysyn mielipidettänne, onko suuri asia hypätä yhden postauksen yli. Paitsi se turhan klikkauksen vaiva.
 
No, kysyn nyt kumminkin, kun se tuntuu olevan plokosversumin tapa ottaa huomioon myös mahdollisten lukijoiden mielipide. Mikä ei välttämättä tarkoita että sitä pitäisi noudattaa vaan että voisi käyttää päinvastaiseenkin tarkoitukseen. Tulikohan tästä nyt varmasti tarpeeksi sekava yhteisen ymmärryksen aikaansaamiseksi...

Niin se kysymys:
Häiritteekö? Olisinko paljonkin fiksumpi, jos ruiskaisin runosteluni aivan uuteen blogiin?