Juuri kun sain itse keksaistua meemin niin eikös heti pilkka osu omaan nilkkaan. Tämän hasteen sain Susannelta.  Sitä siivitti soma tunnustus, josta kiitän. 

1255219078_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eeeei kun se menikin toisin päin, tunnustus pitää ansaita tekemällä tehtävä. 

Näin se siis meni:
Saatuaan tämän palkinnon täytyy kertoa itsestään 7 asiaa, joita muut eivät vielä tiedä.

1. Kopioi kuva ja liitä blogiisi
2. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
3. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
4. Anna tunnustus seitsemälle
5. Linkitä nämä blogissasi
6. Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta


Sitten ne seitsemän paljastusta, joita ette ikinä olisi osanneet edes epäillä:

1.    Olen syönyt kokonaisen rasiallisen (ison) konvehteja  yhteen pötköön. Ne oli verrattomia -  nimeltäänkin. Ei tullut huono olo kun joi aina välillä vettä. Ne terveelliset pari litraa.

2.    Olen syönyt myös elävän heinäsirkan. Tosin olin vasta 5 vee ja luotin sokeasti isoveljeeni, mitä ei koskaan kannattaisi tehdä. Ainakaan ennen kuin omaa enemmän aivoja kuin ylpeyttä. Ehkä ei sittenkään. Tai ehkä se käy harjoittelusta jos jonakin päivänä muuttaa vielä syvemmälle Afrikkaan ja rupeaa syömään työksensä heinäsirkkoja.

3.    Olen aloittanut beessin villatakin neulomisen noin 30 v sitten, se ei ole vieläkään valmis. Hyvin on tarjentunut ilmankin.

4.    Olen koukussa tupakkaan, kahviin ja tietokoneeseen. Tiedän, turha sanoa mitään.

5.     Viha on liian suuri tunne sisuksiini, mutta inhoan inhoan inhoan liikaa celciuksia. Siksi asun täällä kuumassa maassa -  kilvoittelen. Muualla vilvoittelen.   

6.    Kadehdin itselleni -  en muilta pois -  kauniita taloja, puutarhoja, uima-altaita... ei niistä pääse eroon täälläkään.

7.    Ja jumankauta haluan vihdoinkin sen uuden keittiön!


Seitsemästä tuli tietenkin mieleen vain synnit. Jos olisin katolinen, pääsisin kuolemansynneistäni eroon ripittäytymällä. Vai menikö se niin..  No joka tapauksessa kun en ole, on pitänyt panostaa vastapainoksi hyveisiin. Niitä on muuten enemmän, mutta kun en nyt halua omahyväisyyden syntiä  listaani lisätä niin en kerro. Mutta on niitä enemmän. Silti. Uskokaa pois. ..ononON!

Seitsemän linkitystä vielä! Ööh...
No ainakin hänen, joka haluaa tehdä paljastuksia, on ottaminen tämä tunnustus mukaansa, ja ohjeita noudattaman tulee.