1269687953_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jos nimittäin kiinnostaa tietää, mikä noissa oksissa viheriöi (suomen kieli on niin hauskaa). Siemeniä pursuava jalava on ainoa asia täällä, joka on väriltään juuri sitä oikeaa hiirenkorvanvihreää, mikä edes vähän muistuttaa Suomen keväästä. Sitä valtavaa vihreää ilon ja valon purskahdusta, joka ihan kohta siellä alkaa, olkaa huoleti. Voi miten sitä ihmettä kaipaankin! Lenninsiivet ottaisin mielelläni minäkin. 
Tämä tuli mieleen kun Suomi taas siirtää kellojaan eteen päin ja illat tunnilla valkenevat - vaan ei meillä. Siirrymme vain ajatuksissamme kahden tunnin aikaeroon entisen yhden sijasta.

Selvisin jaloilleni siitä mikä-lie-ruokamyrkytyksestä. Nyt odottelen koska saan jonkun kipsi/sementtipölymyrkytyksen. Keittiö on kuorittu katosta lattiaan rappauksia myöten ja vuosisadan pölyt leijuvat ympäri huushollia. Vai onkohan sittenkin sen juutalaisen vaatekauppiaan haamu, joka täällä sureksii rakentamansa talon hävitystä. Lohdutukseksi jaoin hänen kanssaan lounaani, kipsijauholla kuorrutettua kesäkurpitsagratiinia – ei pitäisi ainakaan ripulia tuleman.