Yllätysvieraat onnistuivat sittenkin
yllättivät
varttia vaille ruoka-aika.
II-IHANAAAA!
Yllätimme vuorostamme pikaruualla.
yllättivät
varttia vaille ruoka-aika.
II-IHANAAAA!
Yllätimme vuorostamme pikaruualla.
Meillä ei Mäkkärit ja Hesset pärjäisi, Quick yritti mutta häipyi vähin äänin markkinoilta.
Algerialaisen roskaruuan pitää olla kunnon kokoa ja tavaraa ja vielä tuorettakin, paikallisilla mausteilla tietenkin (yäks ketsupille ja sinapille).
Alkuperäinen roskaruoka on perinteisesti paperinohueen taikinakuoreen käärittyä tavaraa ja öljyssä rapeaksi pikapaistettu, brik tai burek. . Tai puolikas patonkia halkaistuna ja täytettynä.Täytteinä useimmiten, lihaa, munaa, perunaa, sipuli, tomaattia, salaatteja - tms tai yms.
Pizzat ovat myös aina kuuluneet valikoimiin. Viime vuosina on kansainvälistytty ja saatavilla on myös hampurilaista, hot dogia, paninia sun muuta väkellystä, paikallisella värityksellä.
Tämä kulkee meillä nimellä tunisialainen hampurilainen, ehkä siksi että saattaa sisältää tulisia mausteita.
Paninin tapaisessa taikina on ohut ja sisällä ranskalaisten asemasta munaa.
Njam njam kaikille!
PS. Huomasitteko, että paljastin ranskalaisen perhesalaisuuden: Asterixilla on kaksoisveli Astorix, joka unohtui tänne siirtomaavallan loputtua.
.
Kommentit