Erittäin mielenkiintoisen näköisen paketin hain tänään postista.  Rutkasti ruskeaa pakettiteippiä,  värikästä punateippiä ja älykkäästi ajateltu muovikääre. Huomatkaa muovipussien uusiokäyttö.  Miksen ole tätä itse ajatellut! Hyvästi rikkirevityt paperikääreet ja säästeliäät teipinpalat. Tästedes säilyy sisältö kuivana ja kokonaisena ja mikä parasta, ei edes MEIDÄN TULLI  vaivaudu repimään auki, ihme sinänsä.  
Viimeksi kun olen saanut paketin tai paremminkin paketin riekaleet,  siitä roiskui kaurahiutaleita pitkin matkaa ( oli pitänyt tarkistaa sisältö jota ei sen jälkeen  ollut paljoa jäljellä), suklaalevystä puuttui kaareva pala, hampaanjäljet selvästi näkyvissä (kaikki hampaat tallella sekä ylä- että alaleuassa) ja kaikki muu selvästi kosteusvaurioista (tihkui kai tullimiehen hikeä). Yleensäkin saa olla onnellinen että edes kääreenriekaleet  tulee perille. Mutta nyt siis ihan ehjänä! Ja VAIN kuukauden uiskennellut Välimeren yli. Paljastan sisällönkin.

 


TADAA!  Tästä kiitän STAZZIA, joka lammasuniensa keskeltä vaivautui lahjoittamaan ja lähettämään ihan hyvää hyvyyttään supikielistä luettavaa tänne melko kirjattomaan maahan tuiki tuntemattomalle bloggarille. KIITOSKIITOSKIITOS! Olen ikionnellinen. Kyllä blogimaailma vaan on ihmeellinen!

Nyt sitten käykin niin, että kun otan kirjan käteeni lakkaa muu maailma olemasta.
Tai ehkä olen jo  toipunut lukuaddiktista ja osaan pitää taukoja… se nähdään ihan pian.