1253362050_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Piti se arvatakin, entinen operaattorini on tehnyt konkurssin ja nyt on tyytyminen valtiolliseen palveluun. Saapas nähdä mitä tästä tulee, jo linjan auki saaminen oli pieni ihme. Katsotaan mitä tämä ihme tuo tullessaan, nopeutta pitäisi nyt olla tuplasti enemmän...hmm, taitaa olla suhteellinen käsite, megasta vajaa parisataa liikkeellä.  No parempi kun ei mitään.

Yritän toipua maisemashokista. Siinä menee jonkin aikaa ennen kuin silmät taas tottuvat valikoivaan näkemiseen. Toistaiseksi kaupunki on vielä köyhä, likainen ja rapistunut, maa pölystä harmaa, ruoho ruskeaksi kulottunut. Ja ihmisiä, niitä on,  joka paikassa, jatkuvasti.  Korvat yrittävät epätoivoisesti ummistua taustamelulle. Nihkeä hiki pukkaa pintaan, hellettä riittää, tahma tarttuu...argh!  Tahtoo ikuisen Suomen kesän, kuivan, raikkaan, hiljaisen ja vähäväkisen!

No se siitä valituksesta. Netittömyys tekee myyksi. Kiitos ystävälle, joka lahjoitti Pikku-Myyn ärhentelemään puolestani. Onneksi sain mukaani myös muutaman kirjan, uusi tuttavuus Stieg Larsson on hoitanut sieluani kiitettävällä jännityksellä. Enpä ole pitkään aikaan lukenut yhtä hyviä dekkareita, ihania tiiliskiviä.

Ai niin, positiivinenkin ympäristöuutinen sentään. Naapurimoskeija on saanut uuden maalin, tällä kertaa on maalattu jopa meidän puutarhamme puolinen seinä.

1253364232_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tarttuvaa pilkkukuumetta liikkeellä. Pilkullisten lattioiden lisäksi meillä on nyt pilkullinen roskapönttökin.

Mutta ei hätää, nyt on netti ja ikkuna auki maailmaan, voi unohtaa kaiken muun. Suomi-ikäväkin karisee kun pääsen lukemaan miten kylmää ja synkkää sillä suunnalla oikeasti alkaa olla. Pelkästä ajatuksestakin puhkui sadepilviä tänne asti ja hirmuinen ukonilma käväisi päällä. Ai ihanuus, kesä ei ole ikuinen täälläkään!

Kiitoksia kaikille yhteisesti mukavista kommenteistanne edelliseen postaukseen, kiva että olette jaksaneet pyöriä mukana. Heti miten lähdenkin blogikierrokselle katsomaan mitä olette ahkeroineet tällä välin! Tällä nopeudella kierroksesta uhkaa tulla pitkäkestoinen...