Ei se, että rikon blogitaukoani, sillä siihen on hyvä syy, ja se syy juuri onkin niin uskomaton etten voi sitä olla jakamatta heti paikalla. Requiem in the Sand by Ksenia Simonova, siinä se!  Jos ette entuudestaan tunne niin katsokaa ja huokailkaa! (tarina tekstinä alempana).  Pätkä kestää runsaan 8 minuuttia mutta on sen arvoinen.


 

Sain linkin sähköpostitse, kiitokset ihanalle ystävälle, joka tämän nautinnon lähetti. Kyseessä on Ukraine’s got talent –ohjelma, toi heti mieleen  toisen lahjakkuuden nimeltä Susan Boyle, äänen tilalla kuva.

Traaginen kuvatarina kiehtoi niin, että oli pakkoa etsiä sille selitys, venäjän taitoja kun ei muuten ole. Googletin aikani ja löytyihän se.
” The girl starts by drawing a village and two people on a bench. Then the announcer uses the actual radio announcement of the German attack on the USSR on 22 Jun 41. It is followed by a Russian song about a quiet night during the war. It is followed by an instrumental score and then another Soviet song about soldiers that died for the Motherland. The final instrumental score shows a girl looking through the window and seeing a shadow of her sailor husband. The child puts his hand on the window and she writes “you are always close by. “
(thanks for the one who translated it)

Tämän piti olla luovuuden ylistys, mutta ihan mykistyn moisen lahjakkuuden edessä. Mitä kaikkea voisikaan piirrellä meidän parvekkeelle jos olisi tuollainen taito hyppysissä...  *huokaus*

Hiekankiilto silmissä lennän tieheni...