1293622377_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Jos muistista voisi ottaa kuvan, niin omani näyttäisi tältä. Tuommoista höttöistä ja pehmeää. Paljon on kertynyt muistijälkiä, jotkut pintakiitäjät voisivat niitä nimittää tyhjää täynnä oleviksi aukoiksikin. Eivät näe pintaa syvemmälle. Jokaiseen koloon on kätketty huikea määrä tunnetta ja tietoa. Niin syvälle, ettei sitä aina löydä itsekään.


Sellaisena hetkenä, kun pintaan sivelee runsaasti kullankeltaista hunajaa ja antaa makean mannan hitaasti valua kaikkiin aukkoihin... ja sitten... puraisee... 

1293622394_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


... niin slurps, johan alkavat muistilukot aueta. Hunaja tietenkin kultaa ne muistotkin, mutta aih, ovat kaksin verroin maukkaampia niin.
Realistit sanoisivat tätä kabylilaiseksi letuksi, eivätkä väärässä ole hekään.
Minä olen sen verran hötö, että näen kaikessa symboliikkaa.

Suupielet hunajaisessa hymyssä muistelinkin mennyttä vuotta. Se on sen aika nyt, heti kun joulumuisteloista on päästy, pitää ruveta muistelemaan mennyttä vuotta. Nykykielellä sitä voisi sanoa varmuuskopioinniksi.
Mitään suurta ei elämässäni ole tapahtunut, mutta kiitollisuudella ajattelen sukulaisia ja ystäviäni, lämmin ajatus jokaiselle erikseen. Ihanaa että olette.
Lämmin ajatus myös kaikille blogini lukijoille. Ilman teitä ei tämäkään blogivuosi olisi täyttynyt.
Nöyrä kiitos kaikille.

Konkreettisella puolella tämän vuoden saldoon kuuluu ehdottomasti remontti. Siis hyvinhän siitäkin sentään selvittiin näin jälkikäteen ajatellen. Sain heittää hyvästit pilkulliselle lattialle ja vihdoinkin myös se kauan kaivattu keittiö uudistui. Ei mitään luksusta mutta mahdollisuuksien mukaan käypää kumminkin.

1293622410_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuo mikro ei kyllä kuulu kalustoon. Toisella seinällä on uusi hieno vekotin, vaan kun Mösjöö ei halua vanhasta luopua. Niinhän se on vuosienkin kanssa. Mitä enemmän tulee ikää, sitä kiihkeämmin tarraa kiinni entiseen. Valitettavasti aika kulkee vain eteenpäin ja uusi vuosi on taas jo ovella. 

Tuokoon se onnea kaikille!