2079574.jpg


Arleena haastoi paljastamaan omituisia tapojani. Viisi pitäisi löytyä.

1. Kuvassa ensimmäinen. Tykkään pureskella tämmöisiä reikänaamoja. Omituisempaa kai se, että pureskelen näitä VAIN  lauantaimakkarasiivuun, vähän kuin tervehtisimme toisiamme ennen kuin hotkaisen sen suihini. Voisin pureskella paketillisen pötköön. Täältä ei moista makkaraa löydä, lauantaikin on torstaina. Joudun sinnittelemään koko talven ilman viheliäistä tapaani.

2. Jos käsillä ei ole muuta tekemistä, kierrän hiustupsua sormen ympäri ja teen nystyröitä, avaan ja aloitan alusta. Pitäisi kai opetella käyttämään muuta stressilelua niin ei hiukset harvenisi.

3. Syön sokeria. Omituista, että sokeri maistuu vielä paremmalle kun lipaisee etusormea alahuuleen ja kastaa sormen sitten hienosokerikippoon ja slurps (tätä teen vain kotona, jotain tolkkua sentään).

4. Juuri ennen uloslähtöä on ihan pakko käydä vessassa. Siis vaikka olisi tarpeet tehty viisi minuuttia sitten. Jos ei käy niin just kohta on hätä. Ihan kuin voisi varastoon tyhjentää…

5. Voin halutessani elää vaikka minkälaisessa sekamelskassa, osaan olla näkemättä sitä. Omituista on se, että jos tavarat ovat paikoillaan niin niiden tulee olla juuri OIKEILLA paikoillaan. Varsinkin keittiössä, lasit kaapissa vasemmalla, kupit oikealla, aterimet kuivaustelineessä (ei ole tiskikonetta) jokainen omassa lokerossaan juuri niin päin kuin kuuluukin. Onko ärsyttävämpää kuin kaivella pikkulusikoita isojen seasta?  Ja ruuanlaiton jätän kesken jos en löydä veistä omalta paikaltaan.

Että semmoisia tapoja - ja sitten jakeluun. Tämän meemin säännöt menivät näin:

"Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

No melkein kaikki lukemani blogit ovat jo paljastaneet omat outoutensa, mutta jos joku ei vielä ole niin nyt on korkea aika!  Valokuvabloggarit haastan kuvaamaan omituisuuksiaan.

2080028.jpg