1330181173_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rouva Hoo  haastoi kirjaamaan hyvän mielen asioita. Näitä pitää oikein miettiä, päinvastoin kuin valittamisia joita pukkaa ilmoille ihan itsestään.. 

Ohjeet kuuluvat näin:
Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa  (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

No tässä tulos tämän hetken mielihyvistä:

1.    että voi vihdoinkin nukkua ja herätä kuunnellen vain sisäistä kelloaan

2.    kun valmiin aamukahvin tuoksu leijuu keittiöstä makkariin, nuuh ja aah

3.    ja voi sen kahvin hörppiä tietsikan edessä, lukea aamun uutiset, katsoa sähköpostin ja surffailla samalla blogeissa kaikessa rauhassa,   ja että tiedonvälitys nykyään pelittää niin ettei tarvitse tilata puhelua keskuksen kautta ja odottaa sitä puolta päivää saapuvaksi

4.    että on ystäviä, vanhoja, uusia,  ja uusia vanhoja, jotka rohkenevat ottaa yhteyttä kymmenien vuosien kadoksissa olon jälkeenkin

5.    kun eka kerran pitkästä aikaa kevätaurinko hyväilee paljaita käsivarsia, ja voi juoda iltapäiväkahvit parvekkeella,  paleltumatta tai palamatta. Tänään pitkästä aikaa, vau!

6.    haistella heräävää kevättä, appelsiininkukkien tuoksua ihan kohta

7.    löytää uusia metsäpolkuja tallattavaksi, uusia metsiäkin olisi mukava löytää, niitä vaan on täällä aika harvassa

8.    kosketella kiviä, tehdä löytöjä - ja olla raahaamatta kaikkia kotiin asti, sepä vasta voitto onkin

1330181433_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


9.    kun on kaapit täynnä mahdollisuuksia, että voisi koska tahansa ruveta tekemään mitä tahansa, jos siltä tuntuu. Jos tarvikkeet vielä voisi levitellä jonnekin näkyville, luova kaaos on ihan parasta mitä tiedän.

10.    kun vihdoin on saanut jotain näkyvää aikaiseksi.  Hm.. tätä tapahtuu tosi harvoin, usein saan idean, kehittelen sitä päässäni, näen jo lopputuloksen silmissäni ja no.. se on jo kuin olisin sen toteuttanut, se siitä...  paluu mahdollisuuksien kaapille.


Tämä haaste on jo kiertänyt monissa blogeissa, säästän teiltä viiden lisävastauksen vaivan. Se joka ei vielä ole tätä tehnyt voipi tästä ottaa mukaansa. Hyvää mieltä kaikille toivotan!