3650737754_220f81eebe_o.jpg

Rantabulevardimme aamulla klo 7

 ja sama illalla klo 7

3650737758_1b0baac759_o.jpg

Kai tuosta jo näkyy, miksi kannattaa harrastaa mieluummin aamukävelyä.  Tässä ilta on vielä aluillaan, on lasten ja mummojen ulkoiluaika,  varsinainen ruuhka alkaa kesäisin vasta kahdeksan jälkeen. Kesälomatkaan eivät vielä ole alkaneet, siksi on näin hiljaista.  


Mutta tulipa alkuverryteltyä kausi vauhtiin. Schlaafing on periannabalainen joukkoliikuntamuoto ja todella rasittavaa, pohkeita kivistää, lonkkia pakottaa ja hikeä pukkaa.  Jos aiotte schlaafailun ammattilaisiksi niin kiire pitää unohtaa. Tässä tulee ohjeet:

1.    Paikka ja aika lämmin etelän ilta, paremman puutteessa kasvihuoneessakin voi etukäteen harjoitella

2.    Välineiksi riittä pari matalaa kesäsandaalia, avonaisia ilman kantapäähihnaa, ehdottomasti. Pukeutuminen säädyllistä, shortsit ja vähempi kielletty +10v.

3.    Aloitetaan askelasennosta paino vaikka edessä oikealla jalalla, vasempi takana vain varpaat tukevasti maassa, viedään hidastetulla liikkeellä takajalka eteen samalla siirtäen paino kokonaan vasemman puolen lantioon, nimen omaan lantioon, joka siis keinahtaa kokonaan sivulle, ja päädytään alkuasentoon mutta toisella jalalla.  Hidastettu liike tarkoittaa, että ehditään hyvin laskea kymmeneen ennen kuin ollaan valmiita toisen jalan siirtoon. Tämä on uskomattoman vaikeaa ja uskomattoman raskasta, uskokaa pois. Jos alkaa ohitella muita niin liike on auttamatta epäonnistunut. 

4.    Jalkaa eteen vietäessä sandaalin pohjan pitää  liukua kevyesti maata pitkin ja aiheuttaa ääni: schlaaaafff. Kun sadat ihmiset raahaavat sandaaleitaan samanaikaisesti, syntyy aivan uskomaton ääniefekti, mikä on siis schlaafailun tarkoituskin. Se estää kuulemasta mitä muut puhuvat ja kehittää omia äänihuulia tullakseen kuulluksi tarpeen niin vaatiessa.

5.    Sclaafailualue Annabassa rajoittuu tämän rannan päästä seuraavan rannan päähän elikä noin kolme kilometriä mennen tullen, matkaa suoritetaan edestakaisin ja kilometrien määrä riippuu jokaisen ajallisesta panostuksesta.

6.    Schlaafailun oheisohjelmistoon kuuluu tietysti sosiaalinen kanssakäyminen ja flirttailu. Välillä voi levähtää teeteltassa, istuskella rannalla vesiviippua poltellen  tai poiketa vaikka pizzeriassa. 

3650737764_971b11ebae_b.jpg