Nyt en puhu Miina Äkkijyrkän lehmistä, vaikka Google niitä yrittää syöttää. Sitä paitsi eikös ne syötykin jo pari vuotta sitten.

Enkä muuten puhu mistään metaaniröyhtäisyllä aikaan saadusta cow poweristakaan (=biokaasu)  enkä edes tästä lehmävoimasta, jolla kehitysmaiden lasten läppäreitä yritetään ruokkia. Läppärit nähkääs tarvitsevat energiaa ja sitä on saatava vaikka lehmän jalasta. Jostain on tietenkin ensin saatava se läppäri. 

Mitä?! Vielä kummempaa, että muka "lehmävoimat ovat apt-getillä: apt-get moo". Jollakin nettiforumilla väittävät sellaistakin. Mikähän nörttien ammunavetta tuokin on..

Ei muuta kuin Wikipedia apuun ja ratkeaa samalla sekin, mitä yhtäläisyyttä on lehmävoimalla ja pääsiäismunalla.

"The Debian GNU/Linux package tool apt-get has an Easter egg involving an ASCII cow when variants on "apt-get moo" are typed into the shell."

Kukaan ei muuten usko, miten paljon tästä viisastuin. En itsekään oikein vielä tajua.

Ja minä vain halusin tietää onko kukaan vielä keksinyt sanaa lehmävoima. Siis ennen minua. Joskus sitä nähkääs luulee olevansa hyvinkin nokkela. Ennen nettiaikakautta tämä ihmeellisen älykkyyden tila olisi kestänyt paljon kauemmin, valitettavasti nyt vain yhden kuuklenkiekaisun ajan - ei mitään uutta auringon alla, moo.

Mutta meilläpä on kauppa, missä hevosvoimien sijasta myydään lehmävoimia.

1299508982_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sorry, kyllä siinä lukee H-Y-U-N-D-A-I vaikkakin epäselvästi. Omatkin lehmäenergiani olivat niin vähissä, etten jaksanut autosta poistua. Päästäni oli myös kadonnut suomenkielinen vastine sanalle ruminants. Onneksi on monikielisiä lapsia apuaan jakamassa: ne ovat kuulemma märähtelijöitä :D