Lupaan, että lopetan tähän, sillä nyt on jo tullut reikä navan paikalle ja siitä näkee suoraan ’omaan syvimpään olemukseen’, mutta sitähän Stazzy juuri sopivasti haastoikin katselemaan. Tässä ei edes tarvitse itse miettiä, vaan Wikipedia miettii satunnaisesti puolestani, siis jokaisen kysymyksen kohdalla klikkaan wikin vasemmassa laidassa olevaa ’satunnainen artikkeli’ –nappia ja saan valmiin vastauksen. Kokeilkaa tekin aikanne kuluksi!  Klik. 
 
Mitä pelkäät?
Holstinmäkeä. Se on Pohjois-Pohjanmaalla ja muka mäki. Siellä ei ole muuta kuin  Kellon saha, Raamattuopisto sekä Jehovan todistajain konventtisali. Kylmät väreet kulkevat kun ajattelenkin moista paikkaa.

Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle?
Unkarin tiedeakatemian.  Eipä tulisi aika pitkäksi. Kovin pienelle saarelle ei kannattaisi eristäytyä, rakennus on aikas iso. 

Mitä haluaisit häälahjaksi?
Luettelon Raamatun kirjoista. Näin jälkikäteen, kun siviilivihkimisen yhteydessä jäi perheraamattu saamatta, luettelokin riittäisi.

Mitä palvot?

Among the Living. Se on se Anthraxin albumi, jossa vahvistetaan, että  I Am the Law, meinaan jos ette vielä tietäneet.

Mistä näet unta ensi yönä?
Miehestä joka ei osannut sanoa ei.   Saahan siitä uneksia.

Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa?
Motopark Racewayn Pieksämäeltä.  3516 metriä asfaltoitua rataa,  3000 m hiekkapohjaista rallirataa ja  n. 400 metrin  kiihdytysrata. Opettelisin vihdoinkin ajamaan kunnolla ja lujaa.  Alueeseen kuuluu myös oma leirintäalue "Motomajat", joten voisin viettää kaikki kesäni siellä.

Mistä aiheesta kirjoittaisit kirjan?
Quebecistä. Ensin sinne pitäisi tietysti päästä. Ranskaa osaisin jo ennestään, mutta aksentin ymmärtämistä pitäisi harjoitella.

Mitä keräilet?
Kissahaita.  Ette muka usko! Laitan todisteen mukaan. Tämä on ihan viimeisin löytöni, en ole vielä ehtinyt tehdä edes lajimäärittelyä (ei ne kaikki ole kissan näköisiä).

1256847366_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Mihin paras muistosi liittyy? 
Hey C'mon! En kai minä sitä tässä paljasta!  Mutta Tea Hiilloste lurittelee koko jutun Remu Aaltosen kanssa kappaleella C'mon C'mon jos niinko kiinnostaa.

Turhin tietämäsi asia?
R. Daneel Olivaw. Siis se Isaac Asimovin luoma fiktiivinen robotti. Mitä helkutissa sekin tekee aivoissani! Ei mitään, vie vain turhaa muistitilaa.

Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten?
Jerusalemin rististä. Olen ihan hulluna heraldiikkaan ja höpisen päiväkaudet pikkuristien merkityksistä, mutta koska asun islamilaisessa maassa puhun kuiskaamalla ja enimmäkseen itsekseni.

Minkä asian parissa tulet työskentelemään/työskentelet ammatissasi?
666 Desdemona. Astronomia tulee olemaan eläkepäivieni harrastus/rasite. Olen jo harjoitellut, viimeksi minulle esiteltiin Jupiterin kuut ja Andromedan galaksi. On vain ajan kysymys, koska tuo aurinkoa kiertävä asteroidi tipahtaa päähäni.

Mikä saa sinut aina nauramaan?
Uinnin pitkän radan Euroopan-mestaruuskilpailut 1927.  Ensimmäistä kertaa mukana oli lajeja myös naisille. Kyllähän se vähän naurattaa.

Entä itkemään?

Antti Viitikko. Urheilu naurattaa ja itkettää. Antti pelasi Ateenan 2004 olympialaisissa yhden ainoan sulkapallo-ottelun, hävisi ja putosi jatkosta. Nyyh.

Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi?
Paweł Czapiewski Puolan ennätysmies 800 metrin juoksussa.Olen niin penkkiurheilija, että näen urheilullisia näkyjäkin. Vahinko, että kohteita ei voi itse valita.

Mitä sinulla on taskuissasi?
Luettelo antiikin Kreikan jumalista. Kristittyjen ja muslimien jumalat eivät enää riitä, pakko näitä on olla taskussa varalla enemmänkin.

Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi?
Allen Berg. Kanadalainen Formula 1 –kuljettaja, joka osallistui urallaan yhdeksään osakilpailuun saavuttamatta yhtään MM-pistettä. Samaa nollarajaa ajetaan.

Mitkä olivat ensimmäiset sanasi?
Amfilokhos. Puhuin muinaiskreikkaa jo syntyissäni, vanhempani pitivät sitä jonnin joutavana lepertelynä. Moinen väheksyntä aiheutti ikuisen kielitrauman.

Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan?
Krasnyi borin männynkäpyjen. Krasnyi bor on  männikkö Petroskoin lähellä Karjalassa ja sinne on haudattu 580 Stalinin aikana teloitettua suomalaista ennen minua. Ihan hyvää seuraa.

Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa?
Michel Rocard, Ranskan ex-pääministeri. Antikolonialisti, joka aikanaan vastusti Ranskan käymää sotaa Algeriassa. Kutistin hänet ja jemmasin pöytälaatikkooni myöhempää käyttöä varten, eihän sitä koskaan tiedä. Jos joku luulee nähneensä hänet elävänä siellä puolen merta, niin kyseessä on pelkkä klooni. Mutta älkää kertoko kenellekään.

Mitä rakastat eniten maailmassa?
Starkgroggia eli  tukholmalaista satamajäänmurtaja-hinaajaa. Miksi ei, olen aina ollut poikatyttö. Mutta kun ei saa sitä mitä haluaa niin on tyydyttävä siihen mitä saa eli vähän pienempään leluun.

1256847907_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Mistä aiheesta tekisit kappaleen Euroviisuihin?
Tämä meinasi unohtua, lisäsin jälkikäteen. Tästä nimittäin tulee vielä hitti.
Etra Oy
. Aidosti suomalaista teknisin erikoisliikkein ja -tehostuksin. Ajattelin pyytää M.A. Nummista esittämään. Hän osaisi vetää sen kertosäkeen etooo-la-aa-aa...

Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta?
Power, Corruption & Lies. Eli ne kaksi laitonta kerrosta naapurin omakotitalossa. Mitään muuta ei sitten  voi näkyäkään.

Mikä sinä todella olet?
Stuart Little III.  Call of the wild. Tulipa paljastettua sekin. Minusta on tehty myös elokuva, mutta englantini oli siinä niin huonoa (se kielitrauma nähkääs), että se dubattiin suomeksi Jarkko Tammisen äänellä.

1256851417_img-d41d8cd98f00b204e9800998e