Otsikko on Anskukan aloittama haaste.  Pitäisi kirjata viikon ajan joka päivä kolme asiaa, jotka tekevät onnelliseksi.Kuvin, sanoin, haluamallaan tavalla.

Mitenkäs se voi niin vaikeaa ollakin? Siis olenhan perustyytyväinen ihminen, joka yleensä kirjaa vain ne poikkeukset eli tyytymättömyydet. Positiivinen puoli on niin itsestään selvää ettei sitä edes tule ajatelleeksi.
Enkä taida tätä päivää pidemmälle ajatella tälläkään kertaa, vaikka haaste erityisen haastava onkin/olisikin, syy seuraa kuvan alla.

Tänään kuitenkin erityinen onnen lähde oli lattioiden valmistuminen - vihdoinkin! Siksi kaikki muutkin onnen murenat sivuavat sitä.

1273169808_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Ja tästä alkaakin sitten jo se kääntöpuolinen postaus. Pidätän itselläni poikkeusoikeuden olla tyytymätön vähintään seitsemän päivän ajan. Lauantaista lähtien nimittäin kuljetaan maalarin jäljillä ja haluan taatusti osoittaa mieltäni lähes joka päivä, ehdottomasti. 
Toiseksi yksityinen tietotoimistoni ilmoitti yllätysvieraan saapumisesta huomenissa. Käly on kuulemma viikon loman tarpeessa. Meillähän onkin nyt ihan ideaali paikka viettää camping-lomaa noin yllättäen, maalitipat toimittakoot sateen virkaa. 
Koska ei kahta ilman kolmatta, odotan vielä  mikä kolmas kimppaan kuuluisi... mutta en tänään. Tänään olen ONNELLINEN!