1302959577_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Katselin puutarhassa persikkapuutani ja kuulostelin pääni sisustaa. Sieltä ei kuulunut mitään, ei ajatuksen ajatusta kierroksella. Olisikohan lakkobuumi tarttunut, aivoni blogilakossa.  Täällä on kaikki lakkoilleet pitkin talvea, kuka kulloinkin mitäkin vaatimuksia esittäen, lääkärit, hoitajat, opettajat, oppilaat, virkamiehet, tehdastyöläiset, jopa santarmit. Ja kohta leiväntekijätkin, mikä onkin sitten jo vakavampi juttu. Millä ne suut tukitaan jos ei pävittäisellä patongilla. 

 

1302959557_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Päärynäpuu on tänä vuonna innostunut. Se ei lakkoile. Toivottavasti kukaan ei tänä vuonna käy niitä varastamassa, viime keväänä joku tyhjensi kaikki puut kerralla, luumut, päärynät ja persikat.
Kaikkea varastetaan, mutta ihan kaikkia ei tarvitsi kerralla viedä.

Annabassa jotkut nuoret olivat varastaneet lehmänkin ja saaneet sen yöllä raahattua kerrostalon viidenteen kerrokseen. Ei ollut helppoa, kun ei ollut hissiä talossa, rappusia pitkin kolistelivat ja hätääntynyt ammunta kiiri betoniseinillä. Heh, täytyy vaan ihmetellä miten salassa luulivat toimineensa.  Muutama naapuri siihen heräsi ja hälytti virkavallan. Palomiehiltä kului kolme tuntia, että saivat lehmän pari kerrosta alemmaksi. Ei ollut lehmäkuiskaajaa heidän riveissään.  Siihen mennessä ehti jo tavaran oikea omistajakin paikalle ja sai mansikkinsa  turvaan. Jälkeen jäi  rappukäytävä täynnänsä paniikissa ripuloineen lehmän jätöksiä ja lemu sen mukainen.  Että kaikkea sitä.

Tänään Mösjöö sai kutsun poliisimestarin pakeille. Kuulemma harjoittaa salakuljetusta ja huumemyyntiä. Jup, ei vähät mitään. Paikalle oli kutsuttu myös syytöksiä levittänyt mies, kaupunginjohtajan sukulainen.  Oli korpeentunut, kun oli menettänyt hyvän kaupan mieheni eduksi.
Mustamaalaus on tietenkin oiva kosto. Kunhan ei sen enempää...kele.

[Tähän kohtaan olisi pitänyt laittaa kuva kannabispellostani, mutta  siemenet eivät ole vielä itäneet.]

1302959521_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Joten laitoin kirsikankukkia, niitä on Suomessakin. Kävin ostamassa  lentoliput kesä-Suomeen. Jippii! Se oli tämän viikon paras uutinen. Väsyttää niin maan penteleesti koko tämä touhu.