1283956049_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Takaisin omassa elämässäni. Ja jippii, nettilinjatkin ryhtyivät toimimaan muutaman päivän odotuksen jälkeen. Eivät tosin tuossa pylväässä, sillä se on upouusi lyhtypylväs aitamme takana, ilman lyhtyä.  Kaupunki taitaa olla säästölinjalla... sitä paitsi luulen, että se lahoaa ennen kuin edes pääsevät yrittämään lampun asennusta.  Moskeija sentään on kiinnittänyt siihen lippusarjansa, joten toivottavasti vetovoima sitten kaataa sen toiseen suuntaan. Tämä oli se tikusta suurempi asia.

Muutenhan täällä ei mitään tapahdukaan. Matka meni torkkuen ja paluu arkeen tapahtuu pesurättiä heilutellen. Sen toimen ohessa muuten huomasin, että upouuden keittiöni upouudet kaakelit ovat irti. IRTI!  Johan ne pari kuukautta kestikin. No, eivät ne sentään vielä ole alas tipahtaneet. Työmiehen onni ettei hän ole enää paikalla. Ja ehkä omanikin, paluushokissani olisin voinut vaikka tehdä jotain tooodella typerää... kuten repiä ne kokonaan irti ja elää loppuelämäni kaakelireikiä katsellen. Ihan kuin ne parikymmentä edellistä vuottakin.
Zeeeeen...

Tästä se taas lähtee, hitaasti mutta varmasti. Paastokuukauden päättymisjuhla edessä ja muutama sukulaisvierailu odotettavissa. Yritän paeta blogistaniaan sen kun kerkeän...