kyseli Marjut Alpeilta ja haastoi meemiin joka kuuluu näin:

Laita blogiisi kuva ja selitys siitä paikasta/asiasta kodissasi mistä et pidä. Mikä sinua ärsyttää/hävettää/ mihin haluat muutoksen. Sen jälkeen haasta 5 muuta blogia esittelemään heidan ärsytyksiään.

Heko hee. Itse asiassa ainoa asia mistä PIDÄN on vessa, menen sinne aina välillä rauhoittumaan kun en enää kestä katsella loppuja. Talomme on remontin tarpeessa sekä sisältä että ulkoa. On varmaan lopun ikäämme ellei luhistu alta pois, Mösjööllä kun ei ole mitään kiirettä tämän asian kanssa.
Mutta jos nyt pitäisi ruveta laittamaan järjestykseen näitä ärsyttäviä paikkoja niin eniten päänsärkyä aiheuttaa tämä:

2096737.jpg

Ihana OLOHUONEEN lattia! Tässä ei kuulkaas näy mitkään roskat, ihan turhaan sitä puunasin. Talon aikanaan rakennuttanut juutalainen vaatekauppias ei varmaan käyttänyt mattoja vaan korvasi ne pilkuilla, liekö harrastanut šakkiakin. Älkää katsoko kauaa, saatte migreenin, mutta tykkäisin jos kauhistelisitte vapaasti.

Edelliselle en voi mitään toistaiseksi, joten mitäs sitä häpeämäänkään. Seuraavalle ehkä voisin, ainakin jotain jos huvittaisi:

2096741.jpg

Ota vuoteesi ja käy. Kesäloman jäljiltä on pino patjoja ja muuta irtainta vierasvarastossa etsimässä paikkojaan. Oikeastaan pitäisi rakentaa kokonainen kerros lisää, että kaikki mahtuisi sijoilleen (tämä oli siis vain yksi nurkka).
Ullakolle voisi tehdä lisätilaa, jos ensin tekee sisäkaton ja ulkokaton uusiksi. Ihan liian monimutkaista, pitää odottaa että kattotiilet putoaa ensin välikaton ruokojen läpi - mieluummin vielä Mösjöön itsensä päähän.

Tarkemmin ajatellen en tuotakaan häpeä. Kohta on taas kesä ja pitää levitellä uudelleen.  Kannattaako sitä niin usein edestakaisin tavaroita raahata. Kannaattaako oikeastaan siivotakaan sitä ennen...

Enemmän hävettää se, että piti postaamani naisiin kohdistuvasta väkivallasta kun oli oikein virallinen päiväkin sitä varten. Päivä meni kuitenkin ohi, en vaan jaksanut ajatella ikäviä asioita. Ehkä joskus toiste, aivoni ovat edelleenkin syvässä hyhmässä.

Ai niin, ja tähänkään meemiin en haasta ketään. Joka ei vielä ole nähnyt omaa malkaansa  se katsokoon kotiaan kameranlinssin läpi ja näyttäköön näkemänsä kaikkien silmille.