SusuPetal heitti blogistaniaan haasteen. Hänen  tuoreen kirjansa päähenkilö Keskiäkäinen nainen on karkuteillä ja kirmaa kelteisillään teillä tietämättömillä. Hyvät ihmiset, jos näette äkäisen näköisen alastoman naisimmeisen vilahtelevan ympäristössänne, pliis, ihan ensi töiksenne pukekaa hänet ja toiseksi kertokaa Susulle, mitä karkulainen puuhastelee.

1259954734_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Koska olen liian kaukana tehdäkseni havaintoja paikan päällä, otin avuksi kristallipalloni..
Ommm..ommm... ommmm...minä näen...näen.....näen!
Siellä livahti naisihminen Eevan asussa kaupan ovesta sisään. Mitä ihmettä! Aikuisen naisen ostopaikka. Luuleeko hän myyvänsä itsensä!  Tai no, mikä ettei, tavara mikä tavara, enemmän tai vähemmän kulunutta, kaikki kelpaa nykyään. Katsotaanpa lähempää...
Ohos, onpas äkäinen! Kampaaja on kuulemma mennyt pilaamaan juhlakampauksen. Siltä se vähän näyttää. Toisaalta ei kampaajaltakaan voi ihmeitä odottaa.

Ja jotakin juhlavaa riepua pitäisi verhoksi löytymän. Oh, hyvä että ymmärsi itse!  Täältä asti olisi ollut vaikea saada yhteyttä, rajansa ne on telepatiallakin, liekö tuolla vastaanotinkaan kunnossa, käämit kärähtäneet, se on varma, tuolla menolla.
Jahas, että harsoa, peittääkö tuo nyt jotain. Ei kelpaa silkki alle, vaikka myyjä yrittää ylipuhua. Vielä pahus ääneen nauraa, ei myyjä vaan se nainen, myyjälle. Sanoo, että on sinut itsensä kanssa. Jaa. Kannattaisi ehkä tehdä minunkaupat ennen muita kauppoja.
No nyt se lähti juokseen harsot hulmuten. Ehtikö edes maksaa.. Mihin on hoppu, mihin? Linnaan? Meneekö se nyt antautumaan poliis.... ei hetkinen...
Vastaanotolle.. no sinne paremminkin..
Mitäh! Ei!  Ei voi olla totta!

Menen heti paikalla kantelemaan SusuPetalille, että hänen sankarinsa yrittää livahtaa kuokkavieraaksi itsenäisyyspäivän vastaanotolle.

 

OIKEIN HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄN VIIKONLOPPUA
  KAIKILLE  KUTSUMATTOMILLE!