Kirjoita itsestäsi kuusi sattumanvaraista asiaa, haastoi Rita. Ohjeet ovat ne tavanomaiset, joten mukaan kuka haluaa.  
Mitähän en vielä olisi itsestäni paljastanut?

Käännyin kohti asiantuntevaa tahoa elikä TÄNNE, missä mietiskely hoitui puolestani. Nyt siis paljastan kerta heitolla ja sattumanvaraisesti koko persoonaallisuuteni, joka linkistä löytyvän testin mukaan on seuraavanlainen (kursivoin väliin vähän omianikin)


1.Olet itsenäinen, looginen ihminen, jolla on sisäinen ideoiden ja mahdollisuuksien maailma.
Jes, mahdollisuuksia, toteutustaito puuttuu.

2. Toisten mielestä olet rauhallisen itsevarma, toisinaan jopa jääräpäinen, nykyisten olojen arvostelija, joka on vakuuttunut siitä, että asioita ja tulevaisuutta voi muuttaa, olet ihmistyyppi, joka on kulissien takana tekemässä tarvittavia muutoksia. Kaltaisesti ihmiset vetävät helposti muitakin mukaansa kohti omaa päämääräänsä.
Huomatkaa kulissit, estradi ei ole minua varten. Osaan myös olla jääräpäisen vakuuttavasti väärässä, älkää seuratko minua, suuntavaistoni on olematon.

3. Toisten mielestä olet joko inspiroiva tai sitten sinulla on heidän mielestään päähänpinttymä. Tämä mielipide riippuu siitä, miltä kannalta he toimiasi tutkivat.
Ööh… voitteko sanoa suoraan miltä kannalta toimiani tutkitte. Päähänpinttymä, kaikkea kanssa...

4. Olet sisäänpäin kääntyvä, ja toisinaan jopa ujo, ja luotat sekä loogiseen analyysiin että sisäiseen intuitioosi kun teet päätöksiä ja tärkeitä ratkaisuja.
Kyllä, tee siinä sitten päätöksiä.

5. Tunteikkaampien ihmisten mielestä olet viileä, ja käytännönläheisten mielestä voit olla epärealistinen, mutta välität ainoastaan sellaisten ihmisten mielipiteistä jotka omasta mielestäsi ovat älykkäitä.
Kumpikin sortti on ääneen valittanut, joitakin olen siitä huolimatta pitänyt älykkäinä.

6. Menestyt useissa ammateissa, sekä matemaattisilla että filosofisilla ja kirjallisuuteen liittyvillä aloilla. Parhaiten olet kotonasi teoreettisissa, analyyttisissä ja metodologisissa alueissa.
Parhaiten olen kotonani.  - Teoriassa hallitsen kotitaloudenkin, analysoin koirien mielenailahduksia ja olen suoranainen kyky metodologiassa, siis mieheni sanojen mukaan: "Tu aurais du faire de la recherce…tu es la championne pour chercher la petite bête."  Ah, moi aussi je t’aime.  (Sori, tätä en osaa kääntää)

7. BONUS:  Rajaton rakkauteni kohdistuu myös kolhittuihin peltipurkkeihin.