1419980.jpg

No jopas! Toinen kotimaani on kerrankin  maailmantilastojen kärkipäässä, se on saletti! Tarkoitan siina eilisessä  energiakampanjassa, Earth Hour 2008. Meillähän ei mitään yleismaailmallisia tunteja tarvitse edes erikseen keksiä, osataan ripotella niitä pitkin jokaista päivää ja varoittamatta, useampia tunteja peräkkäinkin rästiin, jos sattuisi joku päivä jäämään vahingossa väliin.  Niin kuin tuo Earth Hour.  Otettiin jo päivää ennen kiinni kolmeen otteeseen, hetkinen, ainakin kuusi tuntia yhteen laskettuna. Mikä energian säästö, kyllä valtiollinen sähkölaitoksemme  hoitaa nämä kampanjat puolestamme.
Kummallista on, että katkos yllättää useimmiten väärään aikaan, heti kun tulee pimeää, tai kun seisoo vaikka shampoo tukassa suihkussa, juuri silloin vesipumppu yskähtää ja hana kunnioittavasti sulkee suunsa, ei tipan tippaa heru. Tai silloin kun on saanut sopivasti lastattua tarjottimelle kaiken tarpeellisen purtavan ja on valmistautunut henkisesti ja ruumiillisesti katselemaan ihan niin juur ehdottoman tärkeää jatkosarjaa telkkarista. Naks. Pussipimeä. Pitäisikö hankkia Braille-kirjasto? Opetella virkkaamaan pimeässä? Kiertää rottinkia mattopiiskaksi? Miten sokeat saavat aikansa kulumaan? Tekee ihan hyvää miettiä sitäkin.
Voi myös miettiä generaattorin hankkimista.
Tämä ei ollut valitus. Ilmoitin vain, että eilen emme sammuttaneet valoja.

Toinen ilmoitus. Sivupalkin alaosassa seisoskelee nyt säätyttö, joka ilmoittee väliaikatietoja säätilastamme, sen mukan mitä Annaban lentokenttä tiedottaa. Tyttösen rehellisyys on vielä seurannassa.