1277804427_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sarjassa 'Luonnonpuistossa tapahtuu'. Tämän tirpan (vihervarpunen?) kanssa ihmeteltiin luonnonpuistoomme ilmestynyttä uutta plakaattia. Virallinen taho on siis vihdoinkin saanut aikaiseksi julkistaa suuret suunnitelmansa.. Tirppa taisi miettiä samaa mitä minäkin eli mihinköhän muutettaisiin...

1277804404_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hupapuisto. Kartingia, karusellia sun muuta vempainta, ravintola, pizzeria ja sentään vessatkin. Puitakin jäljellä. Sisäänpääsymaksu puistoon, mikä käytännössä tarkoittaa korkeaa aitaa ympärillä.

Itse huvipuistoa vastaan minulla ei ole mitään. Täällä on todella vähän aktiviteetteja lapsille. Ennestään on yksi huvipuisto toisella puolen kaupunkia. Siellä käyntini perusteella toteankin, että ei olisi kannattanut kaupungin ainoaa metsää uhrata tätä varten, nimittäin kasvillisuudesta ei ole jälkeäkään muutaman vuoden päästä. Hyvin olisi tuohon tarkoitukseen riittänyt puuttomat kukkulat, joista ei pulaa ole. Vaikka toisella puolen tietä, se jonka raapivat paljaaksi oikotietä varten. Metsän puolen olisi voinut jättää ulkoilupuistoksi... mutta niin, eihän täällä kukaan huvikseen kävele.
Että se siitä metsästä.

Kotirintamalla on rauhoittunut,  lomalaiset lähtivät tänään. Olipa mukava viikko. Jokin aika sitten nimittäin palkattiin anopille puolipäiväapulainen, joka hoiti nyt vieraidenkin ruokahuollon. Olisi pitänyt palkata jo vuosia sitten, saatiin itsekin nauttia – kerrankin. Eipä sitten muuta tullut tehtyäkään. Se muu on edessä nyt.
Mukavaa paluuta arkeen teillekin!