1433716.jpg
             Kuva http://www.flickr.com/photos/ecololo/482967764/

Melkein jo tilasin tämmöisen, kun maisemakin alkoi näyttää niin venetsialaiselta. . Vähän pitempi tai runsaampi sade ja kaupunki lainehtii, aina uudestaan ja uudestaan. Ymmärrettävää, että vesi valuu alaspäin, ja koska vuoria on joka suunnalla niin mihinkäs se muuallekaan kuin tänne. Muutama kaupunkia halkova oued (ne joita ei vielä ole täytetty) nielee minkä pystyy  ja valuttaa loput yli. Ja  siellä minne ei sattumoisin mikään oued yllä (meillä), on ikivanha viemäriverkosto tukossa. Vaatisi ehkä ajoittaista puhdistustakin, sillä vesihän ei ole pelkkää vettä vaan siitä on puolet hiekkaa, joka aika pian tukkii suuremmatkin röölit. Siinähän saapastellaan.
Mutta nyt, sanoi päivälehti, asia on vihdoinkin huomattu. Aah, parin sadan vuoden viiveellä, mutta kumminkin! Iso kasa miljoonia on myönnetty kaupungin pelastamiseksi lopulliselta vedenpaisumukselta. Tämän vuoden projekti, työt ovat kuulemma jo alullaan, saksalaisjohdon alaisena. Se riitti, luovuin tilauksestani. Saksalaisissa on toivomme. Willkommen!

Sadekin loppui siihen (toistaiseksi). Kadut ovat jo kävelykelpoisia ja puutarhani viheriöi, neilikkanikin näyttävät eläviltä…ööö…luultavasti istutin ne tähän.

1433717.jpg