1274818872_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


No siis heh, olen katsellut vaaleanpunaista unta ja se jopa toteutui. Sain ihan oikean tiskikaapin ritilöineen. Astianpesukonetta meille ei huolita (ei mahdu), joten edes tämä luksus.
Eikä se tule viettämään tyhjää elämää. Tiskikaapin tyhjästä elämästä postaili aikoja sitten Vilukissi.
Vilukissin blogiin eksyin vasta hiljattain sattumalta ja olen sen jälkeen käynyt salaa opiskelemassa hersyvällä huumorilla höystettyä pohjalaismurretta.

Blogistaniassa oppii uskomattomia asioita. Jaankin tässä nyt muutaman muunkin otoksen, että näette miten olen taas yleissivistynyt. Esimerkiksi Spielbergin Kolmannen asteen yhteys -elokuvasta tuttu vuori. Se on ihan oikeasti olemassa ja lähes yhtä myyttinen kuin elokuvassakin. Devils Tower nimeltään. Siitä  on kirjoitettu Raapimapölkkyyn.

Dagboek-blogin Tuuli puolestaan on tehnyt kuvausmatkan Ugandaan ja raportoi siitä monessa postauksessa  aivan uskomattoman koskettavasti.  Myös hienoja kuvia tottakai. Kiitos Delfiin.

Ja miltäs tuntuisi nykyisellä työpaikalla tulla arvioiduksi sellaisista ansioista kuin itsensäästäwä, silmänpalwelia tai kanssa-palkollisia wiettelewä? Vuoden 1805 palkka-asetuksen mukaan palkollisten ’päästötodistuksessa’ arvioitiin 36 vastaavaa avua tai puutetta asteikolla 4-1. Ne kaikki löytyvät Juhan suku-uutisista, käykää kurkkaamassa. Varmuuden vuoksi katsokaa samalla edellinen postaus, jossa on yhdeksän ohjetta miten elää 100-vuotiaaksi (paitsi koiranomistajat).

Ja jos haluatte käydä ostoksilla Las Vegasissa, niin Susan putiikki säästää pitkältä lentomatkalta.

Jonkin ihmeellisen kiemuran kautta löysin itseni myös Stanstan koti-ovelta. Siellä oli vanha haaste: ”Haasteeseen kuuluu kuvata oma kotiovi ja kertoa kuvan yhteydessä muutamalla sanalla ajatuksia mitä ovi tuo mieleen. Mukavaa tietenkin olisi saada kommenttilaatikkoon ilmoitus jos olet ottanut haasteen vastaan.”
Taidankin esitellä koti-oveni heti kun remontti ehtii sinne asti, luulisin sen olevan rempan vihoviimeinen loppupiste. Sitten joskus.

       1274819688_img-d41d8cd98f00b204e9800998e             

 

            Kaikkea ihanaa Blogosversumi antaa.
            Myös tunnustuksia. Inkivääri muisti kauniilla 
            merkillä, kiitos kovasti.

           Omistan tämän tällä kertaa koko
           Blogosversumille, ilman sitä jäisi paljon
           näkemättä ja tietämättä.