Plokosversumissa heitellään vähän väliä kaiken sortin meemeillä, joihin tietysti voi olla vastaamattakin. Minä nyt käännän kristillisesti toisenkin poskeni ja otan Stazzyn iskun vastaan. Tässä valuu marttyyrin veri.
No okei, tänään paistaa aurinko –kuumasti- ja on viikonloppu meillä ja kaikkea pakanallista puuhastelua näköpiirissä. Helpompi vastata valmiisiin kysymyksiin kuin keksiä niitä itse. Tunnustan kaikki ilman kidutusta.
Joten kirjataan kuulustelupöytäkirjaan seuraavaa:

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
- 70. Tammikuusta lähtien. Miten niin, kuka nettimittarimato tämän haluaa tietää?

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia nettiin?
-  Koska toisten blogeja ei saa kirjoittaa. Aikani kun niitä luin niin heräsi kutkutus. Kaikkihan nyt haluavat tietää, miten Algeriassa eletään.  Ja että minäkin elän, jopa täällä. Äidinkielen käyttäminen käy sekin hyvästä tekosyystä,  ja aivovoimistelustakin.

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?
- Sähköposti ja Plokosversumi roikuttaa, Ylen uutiset, Iltasanomat etten putoa suomalaislööppien kärryiltä, ja muutakin aavan meren surffailua tarpeeseen.

4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.)
-  Ei. Jos olisi handussa, voisi olla verkossakin.

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?
- Bonois eli annabanranskaa hämäläisellä korostuksella, annabanarabialla en kuole nälkään, ruostuneella englannilla pärjään välimatkat ja aika hyvin sujuu 60-luvun vorssakin (tätä ei moni osaakaan). Ihan tarpeeksi olen tullut ymmärretyksi näilläkin. Pitäisikö enemmänkin höpistä?

6. Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?
- Riippuu mikä Ranskan kanava sattuu kulloinkin näkymään. Lääketieteellisiä mahdollisuuksia tohtori Housen seurassa. Ostin jopa DVD:nä ettei mene mikään oire ohi.  Nouvelle Star elikä Ranskan Idols. Kolahdin siihen viime vuonna ihan Julien Dorén takia. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, siis fanittaa. Tänä vuonna ei kukaan voi voittaa Amandinea.  Joskus olen koukuttanut Pakoa ja Lostia, joka ei ole edellisen jatko vaikka nimestä voisi päätellä. Koukuttumatta saatan seurailla asiaakin tai kaiken maailman debatteja, ja sisustusohjelmiakin masokistisella tuulella ollessani. Joskus dramaattinen komedia piristykseksi.  Yhteensä kuitenkin hyvin vähän, vaikka pitkä lista tulikin.

7. Hissi vai portaat?
- Onko tällä jotain tekemistä edellisen kanssa, vaikka että katselenko kännykkätelkkua hississä? Siis hissi jos voi valita. Täällä ollaan reippaita syntyjään eikä juuri rakenneta hissejä riesaksi, rikkoutuvat kumminkin. Rappuennätys on 15 kerrosta.

8. Onnen- ja epäonnennumerosi ovat?
- Onko niilläkin eroa, kaikki voi olla ei kumpaakaan.

9. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa?
-  Vastustan Hammurabin lakia tässä kohtaa. Tämän saa tästä poimia se harvinaisuus, joka ei vielä ole kaikkea  tunnustanut.