1242561941_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olisi ollut niin kiva vaan lekotella viikonloppu auringonvarjon alla ja nuuhkia ilmassa leijuvia parfyymimolekyylejä, katsella vaaleanpunaisia päiväunia  tai surffailla roosaan kollaasimaailmaan, mutta ei...

Viikko ilman nettiä. Ensin ajattelin, että okei, neljän päivän netitön viikonloppu  on otettu tavaksi, halusin tai en.  Viidentenä aloin jo etsiä operaattorini puhelinnumeroa ja valmistelin karvaskielistä puhetta. 
Löysin numeron tilauskupongista ja samalla huomasin, että määräaikaistilaukseni oli mennyt umpeen viisi päivää sitten.  KÄÄK!  Siis oma vika? Kiukun kaakunkin itselleni!
Ei muuta kuin uusimaan tilausta, jolloin operaattori ilmoittaa, että yhteys on ollut poikki jo viisi päivää heiltäkin. Sen kummempia selittämättä.  Hah! Kenellekäs nyt kiukuttelisin. Onko joku piru taas pöllinyt kaapelit... 
Tänä aamuna avasin lehden ja etusivulla lukee kissankorkuisin kirjaimin, että valtion puhelinlaitos on sulkenut  operaattorini (yksityinen) kokonaan pois kansallisesta verkostaan maksamattomien laskujen takia. Harkittu teko omien tytäryhtiöiden eduksi, sanoi operaattori lehdistötilaisuudessa. 
No nis. Olen sitten ilman nettiä heinäkuuhun asti, tuumasin. Hyvästi skypet ja surffailut! Ei muuta kuin cybernetin jonoon pikaisesti viestittelemään. Hassua miten helposti sekin karvas pala solahti kurkusta alas. Huomaan, että olen jo hyvällä alulla kohtalooni alistumisen jalossa taidossa.
Iltapäivällä,  juuri kun olin saanut vaatteet päälleni ja valmis missioon, niin humpsista, ihme tapahtui ja nettini aukesi!  Iso ilon ailahdus! Melkein jo heittelin kuperkeikkoja. JUJUJU-UUUUUU. En tiedä kuinka kauan tätä iloa jatkuu, mutta nautinpa nyt  kun vielä voin.


Viikonloppuna leijui mustia pilviä muuallakin nuin nettitaivaalla. Takatalvi yllätti. Päivänvarjojen sijaan kaivettiin esiin sateenvarjot. Myrskytuuli väänsi niiltä heti niskat nurin ja kaatoi samalla hibiscuspuuni.  Rankkasade listi ruusuni. Naapurin rouvan kadehdittavan upeat puskat säästyivät. Argh, sekin vielä. Kuvassa vasemmalla pinkkiä meiltä, oikealla naapurista.

1242561981_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Roosat kollaasit löytyvät Inkiväärin blogista klik  TÄSTÄ!