Aina ja Hilta haastoi vastaamaan 11 kysymykseen.
Haasteen säännöt ovat seuraavat: Vastaa saamiisi kysymyksiin,
keksi uudet 11 kysymystä ja haasta 11 blogiystäväää vastaamaan niihin
ja keksimään puolestaan uudet 11 kysymystä.


No tässä niitä vastauksia:


1. Rakkain harrastuksesi?
Netissä roikkumista ei kai voi laskea, joten tällä hetkellä patikointi luonnossa etsimässä kasveja ja sitten yrittäen niitä tunnistaa, mikä kirjojen puuttuessa johtaa taas netissä roikkumiseen
 
2. Minkä asian tahtoisit toteutuvan vuoden sisällä?
- ja mikähän niistä miljoonista toteumista odottavista asioista se olisi,yksi pöydän tapainen parvekkeella on odottanut mosaiikkia kaunistuksekseen jo vuoden verran, ehkä seuraavan vuoden sisällä saisin niitä kaakeleita rikottavaksi.

3. Annatko periksi mielihaluillesi (ruoka, juoma, shoppailu jne..)??
Juu, olen lakannut taistelemasta mielihalujani vastaan, ja se myös näkyy. Shoppailu kuuluu inhokkilistalleni ja sekin kyllä näkyy. En ole missään mielessä masokistinen ihminen.

4. Minkätyyppisestä iltalukemisesta pidät?
Iltalukemisesta, siis ennen nukahtamista?  En yleensä koskaan lue mitään sängyssä, koska en voisi kuitenkaan lopettaa ennen kuin kirja loppuu. Eikä kyllä nyt ole niitä kirjojakaan luettavaksi. Sen sijaan teen muutaman ristisanan, sudokun tms.

5. Oletko aamu, ilta- vai yöihminen?
Tjaa, se riippuu siitä mikä kelläkin aamuksi lasketaan,kellonajoissa mitaten olen yöihminen, nyt kun voin sen itselleni sallia. Nukun heti kun siihen rupean ja 6½ tuntia pötköön, aamu alkaa siitä, oli aika mikä hyvänsä.

6. Mitä sinulle tasa-arvo merkitsee?
Jaa-a, tekee mieli sanoa, että sanahelinää. Suuremmassa mittakaavassa samanlaisia oikeuksia ja mahdollisuuksia kaikille, mutta eihän se missään toteudu,aina joissain asioissa ammutaan ali tai yli. Täällä ne harhalaukaukset ovat näkyvämpiä kuin Suomessa.

7. Oletko pitkävihainen, mököttäjä, vai äkkitulistuja?

Hehhe, piti valita tuo jälkimmäinen, mutta sitten lapseni sanoivat että olen 'etukäteen mököttäjä'. Toisin sanoen kiristelen aikani hampaitani (ennen muhin hyvinkin pitkään) ja suupielet polvissa mietin miten räjähtäisin, lopulta menen ja räjähdän. Tuo varmaan selvitti samalla kasvatusmetodinikin, ei kannata härnätä kauaa. Mutta missään tapauksessa en mökötä jälkeen päin enkä ole pitkävihainen.

8. Mikä olet horoskooppimerkiltäsi, myöskin kiinalaisessa?
Olen ikuinen neitsyt, sitä en saanut valita. Kiinalaisessa loikin jäniksen tavoin, joissakin kiinalaisissa jänis vastaa kissaa, joka putoaa aina jaloilleen. Ehkä niissä on jotain oikeaankin osuvaa.

9. Onko ruoanlaitto sinusta taidetta?
- siinä mielessä kyllä, että inhoan rutiineja ja tykkään luoda jotain uutta, se kokeileva taiteenlaji ei vaan aina miellytä muita. Mutta että rupeaisin pilkkomaan tomaatteja esteettisesti johonkin salaattikiehkuraan tms niin ei, sitä en todellakaan tee. Pikkupullanikin ovat kaikki erilaisia solmuja - jos yleensä niitä teenkään.

10. Montako “oikeaa” ystävää mielestäsi kerralla mahtuu elämääsi?

Ei ole koskaan tullut mieleen, että ystäviäkin pitäisi rajata. Kyllä niitä oikeita mahtuu ihan yhtä paljon kuin löytyykin, koskaan ei liikaa. Sen sijaan puolituttujen perään en kauheasti hinku.

11. Pidätkö formuloista?
Olen kerran käynyt pikkukisoissa paikan päällä, melu ei ollut mieleeni. Telkkarin edessä en jaksaisi tuijottaa montaa tuntia, mutta sivusilmällä voin katsella, ainakin jos on suomalaisia mukana. 


Luulenpa, että tähän haasteeseen ovat vastanneet ainakin jo kaikki omat blogituttuni, joten tehdään pieni muutos. Kirjoitan 11 kysymystä ja teidän tulee valita niistä vähintään yksi ja tehdä siitä kokonainen postaus. Ei siis haittaa, vaikka olisitte jo haasteeseen ennen vastanneetkin, aina löytyy tilaa vielä yhdelle vastaukselle. Saa tietysti vastata kaikkiinkin, jos innostaa.


Tässä niitä:

1. Jos sanon matkalaukku, mikä muisto nousee ensimmäisenä mieleesi?
2. Elämäsi hirveimmät/tylsimmät vierailut/kutsut?
3. Milloin olet todella suuttunut, miten ja miksi?
4. Onko koskaan käynyt köpelösti? Tässä saat valittaa kroppasi vahingoille alttiimmasta kohdasta tai poikkeuksellisesta henkisestä  kömpelyydestäsi.
5. Hätä ei lue lakia, kaameimmat vessakokemuksesi.
6. Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. Siis varmaan jostain ikävästä jutusta on seurannut jotain hyvääkin, vai onko?
7. Oletko koskaan rakentanut ajatuksissasi mielikuvitustaloa,tai mielikuvituspaikkaa, jonne välillä vetäytyä.  Nyt viimeistään voit sen kuvitella/kuvittaa.
8. Taatusti joku on tehnyt myös elämänsä hölmöimmän vikaostoksen. Jos saat aiheesta irti postauksen verran niin siitä vaan.
9. Haltioituminen on tunne, jota ei kovin usein koe, joskus sentään. Mikä on saanut sinussa moisen ihmeen aikaan?
10. Olet voittanut kansainvälisessä näyttelijäkisassa ja saat korvata ison roolin missä tahansa televisiosarjassa, kenen hahmoon haluaisit hypätä (kielellä ei väliä, dubbaus hoitaa sen puolen). Kerro siitä meillekin!
11. Olet joskus ollut lapsi ja tehnyt tyhmyyksiä sinäkin, et vain ole koskaan ilennyt kertoa kenellekään. Nyt on oikea aika tehdä paljastus.

En haluaisi nimetä ketään, joten viitatkaa vapaaehtoisina, valitkaa yksi aihe ja postatkaa siitä. Kiitos!