1300626351_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Paikallinen pääposti. Huomatkaa kaksi jonoa. Alempana naisten jono, ylhäällä miesten. Sitä ei ole määritelty, mutta ihmiset automaattisesti jakautuvat. Aika kuluu rattoisammin, kun voi keskustella kaltaistensa kanssa samoista mielenkiinnon kohteista. Tässä jonotetaan Ottopisteelle, toivossa, että siellä olisi mitä ottaa.

Sisällä jonot olivat vielä pidemmät. Posti toimii myös postipankkina ja palkat, eläkkeet sun muut menevät suoraan postipankin tilille. Viime aikoina postin kassat ovat olleet tyhjinä ja monet odottavat elintärkeitä rahojaan turhaan. Käsittämätön tilanne, jonka sanotaan osittain johtuvan siitä, että markinoille on ilmaantunut liikaa väärennettyjä seteleitä.  Niinpä valtio on päättänyt painaa lisää oikeita seteleitä ennen kuin porukat alkavat tuhota paikkoja...  Varmasti näiden kahden viimeisen lauseen välillä on järjellinen yhteys, jota en vain tajua, sillä olen tosi tyhmä tällaisissa kiemuroissa.

No, minähän en saa mitään palkkaa enkä eläkettä valtiolta ja elän herrani kukkarossa, joten ei huolta. Yritin jopa viedä kassoihin muutaman dinaarin lisää postittamalla kirjeen. Luovutin ovella ja delegoin homman Mösjöölle. Hän etsi sitten syrjäisemmän sivupostin ja joutui odottamaan vain kaksi tuntia. Ymmärtänette, miksi meillä ei postitse lähetetä enää kuin pakolliset elintärkeät kirjeet.

Viime päivinä en ole pahemmin ehtinyt kierrellä blogistaniassa. Täällä on ilmeisesti  menossa jotkut yleiset vierailuviikot, kun yksistä vieraista pääsee eroon niin toisia tulee.  Mukavaahan se välillä, onkin ollut rauhallista koko talven. Katsotaan kuinka kauan kierrettä kestää.