Nyt tuli tyyliä! Ei minulta mitään muuta puuttunutkaan kuin röyhelöhattu ja nyt sain senkin. Kestää ehkä jonkin aikaa, ennen kuin saan loputkin itsestäni samaan tyyliin sonnustettua - mutta merkin sisältö on sisäistetty. Kiitos Alppi-Marjut tästä hienosta tunnustuksesta, on ihanaa lukeutua blogiystäviisi.

Ja hups!  Pari päivää myöhemmin sain toisenkin hatun blogiystävältä Italiasta. Näitä ei koskaan ole liikaa, kiitos Ritviecav!

1241601865_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällaisia merkkejä on aina vaikea jakaa eteenpäin, teitä blogiystäviä kun on yli vuoden aikana kertynyt paljon. Tällä kertaa lahjoitankin sen aivan uudelle blogiystävälle, Simpukalle, joka kyllä on seurannut blogiani jo pitkään mutta vasta hiljan rohkeni avata oman elämänsä ovet uutukaisessa blogissaan. Simpukka kuljeskelee Vierailla poluilla eteläisellä Ranskanmaalla mm. Languedoc-Roussillonin historiallisissa maisemissa ja tuntuu liikkuvan muutenkin paljon ympäriinsä vaikka viinejä maistelemassa, on joskus käynyt maistelemassa algerialaisiakin viinejä.  Käykää ihmeessä tutustumassa!