Lepiksen vetämä How to survive Novembre lähti tänä vuonna maailmanympärimatkalle ja ajattelin osallistua siihen tekemällä  pienen mielikuvituksellisen matkan minäkin - ei sitä enää omaa päätään kauemmaksi jaksaisi lähteäkään.  
Marraskuun ajan todennäköisesti siis postailen enimmäkseen mielikuvituksellista matkakertomusta, olkaat näin varoitettuja.

Minähän siis otin varaslähdön jo syyskuisena aamuna, kun Finnair lehahti lentoon kohti Pariisia. Yksi iltapäivä kului siellä lähinnä Charles de Gaullen ja Orlyn lentokenttiin tutustuen, ja mitä nyt tunnin bussimatkan aikana niiden välissä sattui ikkunasta näkemään.
Varsinainen matkani alkaa täältä Annabasta heti kun saan suunnitelmat laariin ja pakaasit pakattua uudestaan – ja reittikarttani näkyville. Siitä voi sitten seurata kaikkien muidenkin matkoja. Niin ainakin ymmärsin. No, kartanlukutaitoja vasta opettelen, joten katsotaan mitä tulee jos mitään.

Sitä ennen alempana (siis edellinen postaus),  pieni muistelumatka menneeseen varmuuden vuoksi,  eihän sitä koskaan tiedä mitä matkalla tapahtuu.