Tässä testataan nyt samalla Vuodatuksen uusiutuneita toimintoja. Häiritsee vähän tuo tekstitys, kappalejako aina enterin jälkeen tai esimuotoilussa virkkeiden jatkuminen kauas näkymättömiin, mihin unohtui tavallinen leipäteksti, vai enkö vaan löydä sitä. Esikatselukaan ei vielä toimi, joten sokkona sujautetaan kuvia (joita ei voi linkittää vielä photobucketista).

Ensimmäinen testikuva:


Testataan, miltä maistuvat hääleivonnaiset. Itse ei osallistuttu juhliin, mutta naapuri toi osuutensa maistille. Tämmöisen nauhalla nyytiksi sidotun  lautasen saa jokainen vieras mukaansa poistuessaan häistä, jokaista tarjolla ollutta kakkusta vähintään yhden, jotta kotiin jääneetkin näkisivät mitä on tarjottu,  kakkusia pitää siis valmistaa tuplasti enemmän kuin  on kutsuttuja. Arvosteleminen jälkikäteen kuuluu asiaan.

Samaten saa vieras mukaansa pikkunyytin mantelinamuja, tavallisesti harsonyyttiin sidottuna. Nyt on tullut muotiin erilaisuuden tavoittelu ja vähän hienompaa pitää keksiä.  Esimerkiksi näin kukkien kera:


Tässä namuset on kätketty kukan nuppuihin. Mielikuvituksella ei ole rajoja kun häähumusta on kysymys. Jos tulee usein kutsutuksi juhliin, niin voi ruveta keräämään itselleen tekokukkapuutarhaa.