1864564.jpg1864498.jpg1864498.jpg

Kesä on juhlien aikaa, häitä ja muita kekkereitä on riittänyt ja joistakin on itsekin päästy osallisiksi  Algerialaiset juhlat ovat yleensä isot ja iloiset ilman ilolientä. Jälkipuheet ovat tärkeä osa tapahtumaa,  niissä sitten ruoditaan tarkkaan tarjoilun, musiikin ja asujen anti ja mahdollisesti poimitaan vinkkejä seuraaviin omiin kekkereihin. Kannattaa siis panna parastaan.
Seuraava kuvakavalkadi on ylioppilasjuhlista, joten meininki oli vähemmän perinteellistä kuin vaikka häissä. Tarjoilukin yleensä supistuu kahvitukseen, kevyttä suolapalaa ja makeita leivonnaisia. Lähtiessään jokainen vieras saa mukaansa pikkulaatikollisen kakkusia, jokaista variaatiota maistiaisiksi kotiin jääneille, sekä namupussukan.
                                   
Tarjoilun jälkeen seuraavaksi tärkeintä on musiikki. Joko elävä bändi tai DJ pienemmissä kekkereissä. Näitten kemujen DJ:n yhteystiedot kirjattiin jokaisen nuoren kalenteriin seuraavia kekkereitä ajatellen, oli niin inspiroiva ja omasi laajan valikoiman erilaisia rytmejä.

Paikallista navan pyöritystä.

1864497.jpg  1864522.jpg

Teknorytkytystä ja hytkytystä kaiken ikäisille

1864488.jpg  1864482.jpg

Shawien perinteistä rivitanssia.

1864475.jpg

Nuorison juhlakolttuja, pikkumusta pitää paikkansa.

1864474.jpg

Vanhempi väki pukeutuu juhlissa yleensä perinteisiin pukuihin, pienissä juhlissa kevyempiin, suuremmissa kuten häissä kolttujen painoindeksi nousee, kultakirjailut ja kultakorujen määrä nousee samalla arvoasteikolla kuin juhlienkin.  Häissä kolttuja vielä vaihdetaan moneen otteeseen, eli juhliin lähdetään matkalaukun kanssa. Tässä ollaan kuitenkin kevyemmällä linjalla, rivi rannerenkaita ja kultakolikoista tehty vyö on silti minimi niihinkin Kulta on sijoituskohde, joten 14 laihaa karaattia ei siihen riitä.

1864481.jpg  1864489.jpg

Tarkkasilmäinen on kuvissa voinut ihmetellä verhojen asettelua. Tunnustetaan, että alun perin ne olivat paikoillaan. Juhlat alkoivat kuitenkin jo iltapäivällä, illansuussa aurinko alkoi kurkistella sisään eikä sälekaihtimia ollut, joten yksi sun toinen alkoi etsiä suojaa verhojen takaa. Sali oli kyllä ilmastoitu, mutta eihän se tuossa menossa riittänyt. Suurempia tuhoja emme saaneet aikaiseksi.