Joskus aikoja sitten sain Susannelta haasteen, johon maijamyöhäisenä vastaan nyt. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Haaste on kiertänyt jo varmaan blogistanian ympäri joten en haasta ketään, mutta tässä se on otettavissa jos on mennyt ohi.


1. Miksi loit blogisi?

23.12.2007 kirjoitin eka postauksen blogiini: huomio, huomio, luuni liikkuvat täällä. Eli kai sitten olin huomionhakuinen. Nyt kolmannen syntymäpäivän kynnyksellä voin sanoa, että liikkuvat ne vieläkin, luut, joten kuten. Mietin osaisinko vielä olla kokonaan bloggaamatta.

2. Minkälaisia blogeja seuraat?
Melkein kaikenlaisia, toisia säännöllisesti, toisia harvemmin, mutta kaikista saan jotain, sitä jotain tai jotain muuta.

3. Lempimeikkimerkki?
Tjah, en lemmi mitään merkkejä, mutta yleensä meikissä pitää lukea jossain kohden allergiatestattu tai supersensitive tai muuta vastaavaa.

4. Lempivaatemerkki?

Hehe, vaatekaapin sisällöstä päätellen se on Finnwear.  Merkistä viis kunhan on mukava päällä.

5. Välttämätön meikkituotteesi?
Mikään ei ole välttämätöntä. Mutta useimmiten on käytössä Clarins Beauté Eclair, siinä lukee youthful radiance, flash, salamannopeesti, se on melkein  välttämätöntä se. Ja päälle corn silkkiä.
Joskus saatan jopa laittaa ripsiväriä, jotta muutkin huomaisivat että 'hei, sullahan on muutama ripsikin!*

1291994525_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laitoin kuvan sen takia, että tututkin näkee, että sentään omistan meikkipussin, jossa on ihan oikeita meikkejäkin.


6. Lempiväri?

Tykkään kaikista väreistä, sävystä, kohteesta ja käyttötavasta riippuen. Vaatteissa en käytä koskaan valkoista, keltaista tai vaaleanpunaista, pitäähän sitä sentään erottaa missä vaate loppuu ja ihminen alkaa. 

7. Hajuvetesi?
Hajuvesiosastot saavat aivastelemaan. Mietoa ja raikasta sen tulee olla. Tähän asti olen selvinnyt pikkiriikkisillä esittelypulloilla, ja tämän hetkinen onkin niin pieni etten nyt löydä sitä mistään..

8. Lempielokuvasi?

Masentavaa, en pääse edes meemistä läpi.  Pitääkö ihmisellä olla lempi joka asiassa? Olen nähnyt paljon hyviä elokuvia ja paljon enemmän huonoja. En minä osaa niitä järjestykseen laittaa. Enkä sitä paitsi enää muistakaan mitä olen nähnyt.

9. Missä maassa haluaisit vierailla ja miksi?
Juuri nyt lähtisin mieliisti Suomeen joulunviettoon.
Muihin maihin riittää blogimatkailu.

10. Keksi viimeinen kysymys ja vastaa siihen itse?


   Kysymys: Kuka turkanen jätti maalipurkin auki keskelle parvekkeen lattiaa? 
   Vastaus: Minä itse. Koirantassujen tärpätöinnissä kului tovi.