pepin1.jpg

pepini1.jpg

pepiniere.jpg


Viikonloppuna käytiin vähän kauempana periferiassa etsimässä ystäväni suosittelemaa  taimitarhaa.  Tämä on siis sellainen. Ajettiin reippasti ohi, vaikka oli ihan tien vieressä, ei vaan ensi silmäyksellä taimitarhaksi osattu ottaa. Maalla uusiokäytetään kaikki mahdollinen jätelaudoista lähtien. Siellä on  hauskoja yksityiskohtia, joita yritin aidan takaa zoomailla. Sattui olemaan perjantai ja omistaja moskeijassa, joten sisään ei päästy.
Harhaan ajon tuloksena löydettiin toinenkin taimitarha, uusiokäyttöä sielläkin maalipurkeista autonrenkaisiin - ja kiinni sekin, mutta tämän aidan takaa oli helpompi bongailla taimia.

 pepi2.jpg


Harharetken varrella oli myös ruukkukauppa, josta sain sentään ostettua kukkapurkkeja. Melkein ostin hassun jakkarankin. En vaan äkkiseltään keksinyt mihin sen laittaisin.. jättikokoinen kermanekkakin oli aika houkutteleva. Jos vain minusta riippuisi, niin puutarhamme olisi täynnä erilaisia ruukkuja.


pepi3a.jpg

pepi3b.jpg

 
No sentään. Mösjöö käviäisi siellä viikolla uudestaan ja toi minulle puutarhaan kauan himoitsemani joulutähden, jota täällä kutsutaan joulupukinpuuksi. Mukana tuli pari muutakin kasvia, jotka vielä etsivät paikkaansa.

1294225358_img-d41d8cd98f00b204e9800998e