1327692829_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pieni kuva-analyysi satamakadulta. Vasemmassa alakulmassa ruttuinen peltiaita, jonka takana rakennettiin kerrostaloa, saksin sen pois, näytti jo olevan valmiiksi romahtamaisillaan.  Aidan vieressä asuintalo, josta näkee, että jos ei muuta niin ainakin lautasantenneja pitää olla monta,  jokaisella vähintään  pari että näkee joka maailmansuuntaan. Niiden yläpuolella vasemmalla kulma vanhan kaupungin muuria ja sen takana casbah. 
Oikealla alhaalla Andrea Dotti mainostaa vaalennusväriä - ilman muutahan kaikki täkäläiset naiset haluavat olla blondeja. Mutta se, mistä nyt piti sanoa sananen on nuo kukkulan laella olevat rakennukset elikä sairaala.
Kummallinen tapa rakentaa kaikki sairaalat kukkuloille. Pihaan pääsee vain ambulanssilla. Muut joutuvat parkkeeraamaan puoleen väliin ja kapuamaan rinnettä ylös kävellen. Kuvan tapauksessa kaikki astmaattiset ja sydäntautiset tutkimuksiin tulevat. Onhan sekin tapa lyhentää potilasjonoja, tulee karsittua jo alkuvaiheessa ne huonokuntoisimmat, miksipä niitä hoitamaan. Onneksi kaupungissa on sentään yksityisiäkin lääkäreitä ja laboratorioita.

Toinen juttu. Silmäklinikat on  Annabassa kaikki kerrostaloissa, ylemmissä kerroksissa, ei hissiä. Miten saada 94-vuotias mummo ylös, kun rappuset ei enää luonnistu.
Eipäs muuten ollut helppoa. Kaiken lisäksi rappukäytävä oli lähes pussipimeä.
Tästä voi päätellä, että anoppia on kuskattu tutkimuksissa. Huomenna odottaa silmäleikkaus. Kolmannessa kerroksessa. Ei hissiä. Argh!

1327692866_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sen seitsemää sorttia tippaa, pilleriä ja piikkiä jälkihoitoon. Täällä on tapana määrätä pussillinen ehkäisevää hoitoa, varmuuden vuoksi kaikkeen mahdolliseen. Tästä voi päätellä, että seuraavien viikkojen aikana päätyöni tulee olemaan pelkkää tiputusta.

Ai miksi suurennuslasi? Lähinäkimeni ovat tehneet katoamistempun. Olemme kääntänet huushollin ympäri moneen kertaan eikä mitään, silmälasini ovat haihtuneet toiseen ulottuvuuteen, eilen klo 14-20, enkä edes käynyt ulkona. Piilottelenkohan tietämättäni tavaroita? Tosi hyvä piilo joka tapauksessa.
Milleköhän kukkulalle itse kiipeäisin tutkimuksiin...