Stazzy Ja Maaria lähettivät kultaisia luottokortteja, jotta saisin käydä ostoksilla. Kävinkin heti, mutta ei meillä luottokortit kelpaa, käteistä vaan piti raapaista taskun pohjalta. Ostin lisää korvatulppia, sillä kaikki vieraat eivät olekaan puolikuuroja. Osui kohdalle yhdet tosi ummikot - siis tulpat -  ei hiiren hiiskausta koko talossa. En kuullut enää edes itseäni. Tuli aika omituinen olo, ihan kuin olisi pilvessä leijaillut. No sitten lähdin pankkiin hakemaan lisää käteistä. Virkailija nipotti kiivaasti nimikirjoituksestani, joka ei näyttänyt sellaiselta kuin kuului. Harmtti kun olin jättänyt ne leijuntatulpat kotiin.
Aikanani kun avasin tilin pankissa, jouduin harjoittelemaan puoli tuntia erilaisia lukukelvottomia koukeroita, joita en koskaan onnistunut toistamaan samanlaisina. Nimikirjoituksen siis kuuluu olla lukukelvoton koukero eikä mikään selvätekstinen, jonka kuka tahansa voisi lukea ja väärentää. No en onnistunut väärentämään edes omaani, vaikka kahden arkin verran harjoittelinkin. Lopulta kyllästyivät kun olin niin oppimaton ja tyytyivät entiseen minuuteeni.

Luottokorttiin palatakseni, vaikken näistä mitään ymmärräkään, kun en ole ennen tämmöistä omistanut, yritän  seurata Stazzyn ohjeita, jotka olivat seuraavat:
  
    1. Only 5 people are allowed to receive this award.
    2. Four dedicated followers of your blog.
    3. One has to be new to your blog and live in another part of the world.
    4. You must link back to whoever gave you the award.

    1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle.
    2. …joista neljä seuraa blogiasi.
    3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri puolella maailmaa.
    4. Linkitä siihen blogiin, josta sait tämän tunnustuksen.
:
Ja kortti on tässä:

1806079.jpg

Jaahas. No ne neljä armon saanutta, jotka ovat seurailleet blogiani uskollisesti alusta lähtien, ihan ekarohkeat,  ovat Marita, Anna, Susa ja Marjut. Niin joo, Marjutilla ei sitä blogia vielä ole mutta tulollaan on (eikös vaan) ja siihenhän sitä luottoa vasta tarvitaankin.
Uusia blogilukijoita ei ole ilmoittautunut herra ties koska viimeksi (kukkuu, ilmottautukaa ihmeessä, keitä te olette?). Niinpäs annankin tämän Utuiselle,  joka on uusi omassa blogissaan, siis uudessa blogissaan Utua 2. Muutti bloggeriin ja eikös siinä tarvita kodinperustamisluottoa. Asuu eri puolella maailmaakin, ihan Michiganissa asti.
Olkaatten hyviä, korteillanne saatte nyt tehdä mitä ikinä mieleenne juolahtaakin.