Tylsää. Sain eka flunssan sitten viime kesän. Köhköh.

Ihanaa. Mahtava ukonilma puhdisti kostean ja heikkaisen ilmatilan, muutama raikas päivä taas väliin ennen uusia helteitä.

Vihdoinkin

 

portin pielessä oleva lyhtypylväs sai lyhdyn (sarjassa kyylämummon piilokuvat). Pylväs pystytettiin jo viime syyskuussa, se on pysynyt  pystyssä epäilyksistäni huolimatta ja nyt siinä on sitten VALOKIN!  Kiva, saatiin puutarhaan kesävalaistus.


Suorastaan veemäisiä

nämä hemmetin kärpäset, joita tulee heti kun ilma lämpiää. Siis nämä PISTÄVÄT! Katsokaa mikä piikki! Argh. Onneksi ei tule paukamia, vain pisto tuntuu. Liikkuvat päiväsaikaan. Illalla sitten hyttyset. Olen laittanut uudet hyttysverkot jokaikiseen räppänään.


Mielenkiintoista

oli seurata tämän pesästään pudonneen mustarastaan poikasen seikkailuja puutarhassamme. Siellä se hyppeli ruohojen seassa ja emo kävi sitä ruokkimassa. Koirakaan ei sitä kiinni saanut ja muutamassa päivässä se jo oppi lentämään aprikoosipuuhun turvaan.


Hämmästyttävää. Paikalliset sanomalehdet ovat täynnänsä varkauksia, puukotuksia, tappoja, kidnappauksia ja lakkoja. Naapuriimme juuri hyökättiin  puolimetristen miekkojen kera keskellä päivää, kulman nuoret saivat varkaat kiinni ja luovuttivat poliisille, suht ehjinäkin vielä.
Vuosiin en ole lukenut naistenlehtiä, mutta vaihteeksi nyt tarttui sellaisia käsiin. Vallan hämmästyttävää, että jo uskalletaan kirjoittaa seksistäkin. Tabut murenevat pikkuhiljaa täälläkin...


Huvittavaa tai sitten ei, että tarjolla on avonaisia työpaikkoja naapurikaupungissa peräti 20 kpl.
 Vaatimukset:
- vahva, terve ja hyvinkasvatettu
- minimikoko 1,15 m ja 100 kg
- kaupunkielämään tottunut
- pystyy liikkumaan kivikaduilla ja jyrkilläkin rappusilla
- osaa pysähtyä käskemättä siellä missä pitääkin
- pidättyväinen, ei ulosta joka kadun kulmaan
- ikä +3v

Työtehtävä: avustaa roskien keräämisessä vanhan kaupungin kujilla.
Aaseista ja muuleista alkaa olla pulaa. Liekö kaikki jo myyty lihoiksi.

Erittäin masentavaa. Tätä kirjoittaessani keitin taas yhden kattilan hiilelle. Onneksi on niitä vaihtureita varastossa.