Just nyt tuli kolme äkillistä tarvetta
- kirkkaanpunainen sateenvarjo
- kirkkaanvihreä sadetakki
- kirkkaankeltaiset kumisaappaat

Mitään niistä en omista, ja mikä pahinta, ei kukaan muukaan.
Ikkunan takana harmaus jatkuu.

Jotain lohtua sentään. Alppimaan Marjutilta tuli lämmittävä ajatus:

2012786.jpg

Kiitän siitä. I love your blog too, ja monia muitakin. Itse asiassa kaikkia, joissa säännöllisesti käyn, joten kaikki ansaitsette saada tämän, olette kai jo saaneetkin. Hiljattain bongasin uuden kaksikulttuuriblogin ja pääsin mielenkiintoiselle matkalle nuorten maailmaan. Herkullista kieltä taitavasti kirjoitettuna, suomalaista algerialaisella värityksellä, melkein kuin kurkistus omien lasteni maailmaan. Joten Oliiviöljyä ja mäntysuopaa, tämä tunnustus on erityisesti sinne.

EDIT 18:00
Lisää tunnustusta tuli Susannelta:
2013688.jpg
Säännöt ovat tässä:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Arvostan monia blogeja erilaisista syistä, kaikki ne ovat pystin arvoisia ja useimmat sen jo saaneetkin (miksi tuntuu että toistan itseäni).
MUTTA annan tämän  kuitenkin eteen päin Arleenalle, jonka Sanomien tyylikkyyttä äänettömänä olen ihaillut jo kauan. Samoin lahjoitan sen kolmikielisesti ja ilmeisesti -kätisestikin luovalle Herzlichst-Maarialle Itävaltaan, kunpa minäkin pursuaisin ideoita. Enempää en tällä kertaa nimeä, nämä olivat ansioita, jotka tällä hetkellä olivat itselleni tärkeitä (lue: itseltäni puuttuvia). Ugh.