Kirkkoisä Augustinus ehti tänne 1583 vuotta ennen minua. Paikka oli silloin  Hippo Regius Numidiassa, jota Rooman keisari Theodosius I hallitsi osana imperiumiaan. Kirkkoisästä on täällä  jäljellä enää nimi  ja käsivarren luu, jota kuka tahansa voi ihailla hänen nimeään kantavassa basilikassa. Kun minä ehdin tänne, oli paikka nimeltään Annaba Algeriassa ja presidentillistä valtikkaa heilutti Houari Boumedienne. Minusta on toistaiseksi jäljellä kaikki luut, mutta niitä voi ihailla vain radiologi, haman tulevaisuuden arkeologitkaan tuskin sen enempää niistä pillastuvat. Siksi aloitinkin blogin. Huomio, huomio, luuni liikkuvat täällä!

Nyt kun kaikki sen tiedätte, yritän välittää jonkinlaista kuvaa täkäläisestä elämänmenosta, omin silmin nähtynä, ja vähän muidenkin. Terveisiä vaan kaikille tuttaville ja sukulaisille, jotka olette jaksaneet vuosia perääni kysellä, toivottavasti löydätte jotain vastauksia näiltä sivuilta. En vielä tiedä mitä saan luistani irti ravisteltua, saattaapi varista pelkkiä matoja kun eivät ole sieltä tuoreemmasta päästä, olenpahan varoittanut.

Tekniikka on minulle uutta, joten anteeksi vaan kaikki teknotaiturit (ohjeet ovat fiksumpia kuin kritiikki, kiitos),  otan kuitenkin riskin ja uskaltaudun mukaan blogiseikkailuun. Sivu on tehty Vuodatuksen pohjaa hitusen muunnellen Mozilla Firefox-selaimella ja ikänäön huomioon ottaen eli noilla alemmilla resoluutioilla, tarkkanäköiset tihrustelkoot. Kuvat, jos onnistun niitä tänne laittamaan,  ovat a) omiani b) luvallisesti muiden c) vapaita nettikuvia. Muistutan muitakin tekijänoikeuksista.

Ja hei kamut, muistattehan jättää kommentteja, säädyllisyyden rajoissa tietenkin. .
Tervetuloa Sirokon matkaan  -ja eikun vauhtiin Äiti Teresan sanoin:

Elämä on tilaisuus, hyödy siitä.
Elämä on kauneus, nauti siitä.
Elämä on autuus, maista sitä.
Elämä on uni, todellista se.
Elämä on haaste, kohtaa se.
Elämä on velvollisuus, täytä se.
Elämä on peli, pelaa sitä.
Elämä on lupaus, täytä se.
Elämä on suru, voita se.
Elämä on laulu, laula se.
Elämä on ponnistus, hyväksy se.
Elämä on tragedia, kohtaa se.
Elämä on seikkailu, uskaltaudu siihen.
Elämä on onni, luo se.
Elämä on liian arvokas, älä tuhoa sitä.
Elämä on elämää, taistele sen puolesta.