Tällä blogilla on aivot, uskokaa tai älkää, se toimii ihan itsestään. Joskus aamulla kun kurkistan tänne niin yön aikana on ilmestynyt ihan uusia juttuja, joista minulla ei ole hajuakaan, vielä vähemmän muistikuvaa. Päättelin, että blogini on kehittänyt ikioman alkeellisen aivotoiminnan ja pilailee kustannuksellani. Utukka väittää, että ennemminkin bloggarin omasta päästä puuttuu jotain ja lähetti sitä varten varaosan. Kiitos vaan!

 

1241140385_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Vähän kuin ulkoinen kovalevy, jolle voi tallentaa sen mikä ei enää entiseen emoon mahdu. Haluttaessa voisi vaihtaa kokonaankin. Jaa, minä kyllä mietin miksi anglofoneilla on vain yksi aivo kun suomalaisilla on monta. En ainakaan vähempään vaihda, joten kokeilin ulkoisena ja se sopi kuten patalakin kuuluukin.

Heti alkoi raksuttaa. Näin Vapun päivänä pitää rääkätä lukijoita arvoituksilla, se helpottaa mahdollista päänsärkyä, paha pahan tappaa, you know. Niin että arvatkaapas nyt mitä tässä kuvassa on (klik):

 

vihje1.jpg

 
No en minäkään olisi arvannut jos en uusilla aivoillani olisi tiennyt. Siksi annankin toisen helpomman vihjeen, tästä jo näkee ilman aivolisukkeitakin, että se on vappuhuisku.


vihje2.jpg

 
Mutta mistä meidän huisku on tehty? That is the question.


Vastauksesta ei kannata ottaa stressiä, sillä palkinto on jo arvottu etukäteen kaikkien aivojen omistajien kesken. Se menee tällä kertaa Alpeille, huipulla hyytyy helposti ja ylimääräinen aivolisuke on hyvä olla varalla olemassa.

EDIT

Okei, helppo nakki...ei kun huisku. Huiskun seuraava kehitysaste on tämä:

1241213497_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pesusieneksi vähän karkea, Arleena oli oikeassa, palmu se siinä kukki. Ja Aimarii oli oikeassa siinä, että oli kovin alamittainen, eikä ihme, sillä se onkin kääpiöpalmu, Chamaerops humilis, joita kasvaa Välimeren maissa joka nurkalla. Ihmeellistä tässä onkin se, että palmu on palanut metsäpalossa, pieni hiiltynyt tynkä vain jäljellä, mutta niin vain elämä sinnittelee siinäkin ja ensimmäisenä on kukkaa työntämässä. Myöhemmin uusia lehtiäkin, ensi vappuna voi jo leyhytellä palmuviuhkoilla.

Tämä olikin niin helppo juttu, että kipittäkääpä jatkoharjoituksiin Marjutin blogiin, siellä saa hieroskella nystyröitään vähän enemmän.